Det nye Gamle Klub struktur

Det som ændrer sig i forhold til 2019, at vi får en anden rådigheds beløb at arbejde med. Vores kontingent opkrævning vil foregå ligesom det plejer i starten af året, og det vil lande i banken med det samme i stedet for slutningen af året som vi har været vant til.

Vi vil fortsat budgettere forsigtigt med udgifter og indtægter, men der vil være mere luft til at skabe nye aktiviteter i klubben, da vi får en gevinst fra år 1 ved at vi er ikke længere medlems af et stor organisation. Vi arbejder på at skabe noget kapsejlads træning, og vi vil forsøge at få trænere udefra som kan give os et skub. 

Bestyrelses sammensætning er fortsat den samme, som sidste år. Og vores opgave er fortsat at arbejde på at skabe gode surf-forhold til surfere i vejle.

Faciliteter og den ”nye” gamle klub struktur

Som mange er bekendt, er vi i gang med at bygge nye skure til opbevaring af udstyr. Sandager-Gaard hjælper os med det mod en lille betaling. Der vil komme flere skure til = flere hylder til nye og eksisterende medlemmer. Vores opgave ved byggeriet var at vi skulle stå for Punktfundamenter og trærammen.

Vores frivillige hænder har sørget for at opgaven blev udført til et 12 tal. I August måned har vi klaret det på små 5 timer for alle fundamenter til trærammen. I januar gik det knap så stærkt da vi havde 10 cm frossen jord vi skulle igennem først.

Mens drengene var i gang med at lave det tunge arbejde, var pigerne, Poul og Jens Peter i gang med at male omklædning. Den står skarpt igen.